Bouwen en Milieu

AaCee Bouwen Milieu – CV_140426

Vanaf 1 september 2014 is AaCee Bouwen en Milieu weer actief. Als zelfstandig adviseur op het gebied van Bouwfysica, Binnenmilieu, Installaties in de context van Duurzaamheid wil ik mijn kennis en kunde inzetten voor projecten en adviezen op dit gebied.

De bijgevoegde pdf (zie de link bovenaan deze bladzijde) geeft een samenvatting van de ervaring opgedaan in diverse werkverbanden over een periode van 40 jaar.

Voor verdere informatie, stuur een e-mail naar  kees@aacee.nl 

Wat ik nu vooral doe is werken aan de web site klimapedia.nl de site met leerstof en verdere informatie over Bouwfysica, Binnenmilieu en Installaties in de context van Duurzaamheid. Deze site vormt een soort tweeling met Bouwfysica.nl hét platform voor studenten en bedrijven om elkaar te vinden en voor onderwijsinstellingen om informatie te geven over wat zij doen op het gebied van Bouwfysica. Een andere site waar ik graag naar verwijs is die van de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging (NVBV). Dat is de vereniging van vrijwel alle mensen die actief werkzaam zijn in het vakgebied Bouwfysica of daar in hun werk veel mee te maken hebben.

Kees van der Linden.