Introductie

Onder de naam AaCee Bouwen en Milieu werk ik als zelfstandig adviseur op het gebied van Bouwfysica, Binnenmilieu, Installaties in de context van Duurzaamheid en wil ik mijn kennis en kunde graag inzetten voor projecten en adviezen op dit gebied.

Mijn werkzame leven bevat twee perioden van ca. 20 jaar, Rijksgebouwendienst 1975-1995 en TU-Delft 1996-2014, met tussendoor, vanaf 1974 ook al AaCee Bouwen en Milieu. Vanaf 2014, mijn pensionering bij TU-Delft, uitsluitend AaCee. Zie mijn CV.

Wat ik nu vooral doe is werken aan de web site klimapedia.nl de site met leerstof en verdere informatie over Bouwfysica, Binnenmilieu en Installaties in de context van Duurzaamheid en actief zijn in de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging (NVBV). Dat is de vereniging van vrijwel alle mensen die actief werkzaam zijn in het vakgebied Bouwfysica of daar in hun werk veel mee te maken hebben. Verder houd ik mij, als bestuurslid, ook bezig met de Stichting EWF-Lab (www.ewflab.nl). Daarnaast ad hoc adviezen aan personen en instellingen.

In de rubriek “Bibliotheek” plaats ik publicaties en rapporten die vaak al wat ouder zijn, maar die nog steeds een bepaald aspect van Bouwfysica, Binnenmilieu, Installaties en Duurzaamheid goed beschrijven. Ook neem ik deze op om te laten zien hoe er naar bepaalde aspecten in de loop van de tijd anders wordt gekeken, of soms ook juist niet.

Voor verdere informatie, stuur een e-mail naar  kees@aacee.nl 

Kees van der Linden.